Jazmarae brengt New Orleans naar Hattem in 2019

New Orleans in Hattem-facts

  • Op 7 september 2019 bracht Jazmarae, samen met haar talentvolle band, het New Orleans-gevoel naar Hattem

Jazmarae is een powerzangeres en songwriter uit New Orleans. Afkomstig uit een lange rij succesvolle jazzspelers, heeft ze een eigen soulvolle sound ontwikkeld die haar diverse achtergrond wortelt in een melancholische mix van jazz-, blues- en pop-invloeden.

 

Ze heeft succesvolle shows gedaan en op internationale podia opgetreden, waaronder de Triple Door van Seattle, de Silvana in New York City, de BIRD in Rotterdam, de Radio Eins in Berlijn en de Yellow Bar in Rome.

 

Ze heeft haar muzikale veelzijdigheid getoond met een breed scala aan acts en in veel verschillende stijlen - variërend van het zingen van jazz met de NAVO-band in Italië tot het optreden als multi-instrumentalist in het elektronische indie pop-duo SØLTREE. Ze heeft het podium gedeeld met Allen Stone, Mr. Sipp, Ruby Wilson en Leroy Jones; heeft albums opgenomen met de Arrowhead Jazz Band van het Nationaal Park en heeft op tal van festivals gespeeld, waaronder Tuscia In Jazz Festival in Italië, St. Louis, Missouri's Blues at the Arch, Chinook Fest in de staat Washington en French Quarter Fest in New Orleans.

 

De afgelopen jaren woonde Jazmarae in New Orleans, Louisiana. Tijdens haar verblijf in de stad heeft ze het genoegen gehad om samen met muziekproducent Andrew Elmo Price of Native Swing Studios te werken aan haar nieuwe album "Start Over", dat op 28 aart 2019 is verschenen.

10 september 2022 - foto's Joop van Putten