Verdienstelijke tweede plaats in competitie voor Roal van Ittersum

New Orleans in Hattem-facts

  • Roal van Ittersum schreef zich in voor de talentband-competitie van Opoe's House of Music. En kwalificeerde zich als één van de genomineerden.
  • Zij trad op 9 september 2017 op, op het hoofdpodium en bemachtigde de tweede prijs: een stimuleringsprijs van 200 euro. Voorzitter van de jury Leslie Blackshear Smith: Roal heeft een prachtige stem en met deze prijs willen wij haar stimuleren om vooral door te gaan met haar ontwikkeling als zangeres.

Roal van Ittersum (23) is sinds haar 15e veel bezig met muziek en zang. Wat begon met zingen op een strobaal voor een grote groep kinderen, groeide al snel uit tot een uit de hand gelopen hobby waarin zij regelmatig samen met haar band Limitless optreed in kerk-/trouwdiensten. Roal heeft een ongelooflijke drive om haar zang verder te ontwikkelen. Ze volgende zeven jaar zangles bij Dian Heerema. "Zingen is iets waar ik al mijn hele leven enorm van geniet, mijn voorkeur ligt bij het zingen van ballads. Ik vind het heerlijk om op zondagochtend wakker te worden met muziek van Norah Jones."