De gospel kan niet ontbreken ... en hoe!

New Orleans in Hattem-facts

  • Op 10 september 2022 kon de gospel natuurlijk niet ontbreken. The New Gospel Sensation sloot het festival sensationeel af.

The New Gospel Sensation is een high impact gospelgroep bestaande uit Danie, Erwin, Marjorie, Russell en Anna. Ze worden begeleid door de Leendert Dorst band en vormen al jaren een hechte eenheid.

 

De versmelting van gospel- en popsongs in combinatie met vijf fantastische stemmen maken een optreden van the New Gospel Sensation tot een bijzondere belevenis. Swingend, Uitdagend, Verrassend! Iedereen komt onmiddellijk in beweging bij de opzwepende klanken van grote gospelhits en in een funky gospeljasje gestoken popsongs. Lovely day, Your love keeps lifting me higher and higher, September en veel meer fantastische songs maken van elk optreden een echt feest.

 

The New Gospel Sensation trad o.a. op met Tino Martin in de Ziggo Dome en heeft in de afgelopen jaren bijna alle Nederlandse theaters van binnen gezien. Recentelijk waren ze op tv te zien bij ‘All you need is love’ en ‘Matthijs gaat door!’

10 september 2022 - foto's Jurrian Neijenhuis