Hieronder kun je je gratis ticket* bestellen. Vind je het festival geweldig en wil je de vrijwilligers bedanken? Dan kan je, naast je gratis toegangsbewijs, ook een donatie doen waarmee je één of meerdere vrijwilligers trakteert op een drankje of onze stichting ondersteunt.

* Uw ticket is alleen geldig in combinatie met een geldig corona toegangsbewijs

Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Voor internationale bezoekers geldt dat zij toegang kunnen krijgen tot New Orleans in Hattem met een Digitaal Corona Certificaat of via Testen voor Toegang. Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of via je geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen. Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur. Let op voor internationale bezoekers! Het DCC is 72 uur geldig en voor toegang moet je 40 uur van te voren in bezit zijn van een negatieve testuitslag. Heb je een DCC verkregen met een negatieve reistest, dan kan het zijn dat je je als internationaal bezoeker opnieuw moet laten testen in Nederland.

U bent in beeld

Tijdens onze festivals worden foto's gemaakt voor publicitaire doeleinden. Door onze festivals te bezoeken gaat u akkoord met publicatie van deze foto's op onze website, flyers, posters en dergelijke en ter illustratie van krantenartikelen.